Cartofi cu sos de mirodenii

Ieri a fost o zi nemaipomenita. Pe langa faptul ca am avut parte de o companie placuta, vizita prietenilor si dorinta de a manca ceva deosebit, ceva diferit, m-au determinat sa gatesc Cartofi cu sos de mirodenii. Sa nu uitam ca orice reteta va fi cu atat mai delicioasa cu cat gatim cu pasiune. Asa ca sa ne inarmam cu rabdare si sa trecem la treaba!

Ingrediente:

  • 6-8 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 usturoi
  • sare
  • ulei
  • oregano
  • cimbru

Mod de preparare:

Cartofii se curata si se taie cubulete si se pun la fiert cu sare.
Ceapa se marunteste si se caleste in ulei.
Dupa ce se fierb se adauga scursi de apa peste ceapa.
Se lasa pana se prajesc cartofii.
Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoi pisat cu apa.
Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 min.

Se serveste fierbinte si pentru o masa mai consistenta am gatit si pui cu sos picant.

POFTA MAREE! 😀

Iar rezultatul final :

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s