Shalwar Kameez Design

Hainele traditionale pakistaneze sunt recunoscute pe plan international pentru frumusetea perfecta ce o reflecta, iar portul lor national este cunoscut mai ales pentru modele clasice regionale. Dupa cum am mentionat in articolul anterior, Shalwar Kameez este rochia traditionala pakistaneza. In ultima vreme, designerii pakistanezi ne-au incantat cu desenele si modelele deosebite de salwar kameez.

In Pakistan, salwar kameez este purtat atat de barbati, cat si de femei. In circuitul de festival mai sunt populare costume de genul sherwani, lehenga, sharara.
Hainele traditionale pakistaneze sunt renumite pentru calitatea din care sunt confectionate, dar mai ales datorita broderiilor lucrate manual. Printre cele mai comune materiale utilizate pentru confectionarea de haine pakistaneze se afla matasea khadar, sifon si matasea georgette. Diferitele modele de broderie ofera o alta imagine hainelor, reflecta frumusetea deosebita.

Pakistanul a evoluat si a ajuns la stadiul de tara iubitoare de moda. De asemenea, designerii au inceput sa adopte stilul european pe care il asociaza cu cel pakistanez, rezultatul fiind uimitor. Recent a avut loc saptamana modei la Lahore unde a avut loc o prezentare de haine exceptionala. Desi hainele pakistaneze capata un contur modern, multe sectiuni ale societatii pakistaneze inca mai adopta imbracamintea traditionala si au codul vestimentar strict atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Pentru mai multe modele de salwar kameez acceseaza link-ul:

http://static.slidesharecdn.com/swf/ssplayer2.swf?doc=prez-101125051650-phpapp02&stripped_title=salwar-kameez&userName=aliyahm

View more presentations from Aliyah Mcv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s