Masala Keema

Masala Keema sau una din mancarurile traditionale pakistaneze, se poate prepara atat cu carne tocata de vita, dar si cu carne tocata de pui sau miel. Numele de Masala vine de la denumirea condimentului cu care se prepara aceasta reteta.

Ingrediente:

  • 500 grame carne tocata de vita;
  • 1 cutie de mazare;
  • condiment pudra ghimber;
  • usturoi pudra;
  • condiment chilli;
  • sare.

Mod de preparare:

Se fierbe carnea tocata de vita si se toarna intr-o oala cu ulei cat sa nu se prinda de oala. Se amesteca continuu si intre timp se adauga 2 lingurite de usturoi pudra, 1 lingura de ghimber condiment si 1 lingura de chilli.

Mai adaugam sare o lingurita si amestecam continuu timp de 1 minut. Daca carnea incepe sa se prinda de oala adaugam putina apa. O lingura de sos de tomate va da un gust deosebit mancarii noastre. Amestecam timp de 1 minut dupa care adaugam mazarea. Punem putina apa si mai lasam 5 minute.

Se serveste cu lipie libaneza si cu castraveti murati. Pofta buna! 😀

Anunțuri

2 comentarii la “Masala Keema

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s