Orez chinezesc

Dupa cum am promis in 2 articole anterioare(pui cu sos de soia si pui shangai) iata ca m-am tinut de cuvant intr-un final si am postat modul de preparare al orezului chinezesc.

Ingrediente:

  • 1/2 pachet orez cu bob lung/prefiert;
  • 2 oua;
  • sare.

Mod de preparare:

Se spala bine orezul, la alegere cu bob lung sau prefiert, si se pune la fiert. A nu se lasa pana se lipesc boabele de orez intre ele.

Zbatem cele 2 oua cu sare ca pentru o omleta.

Se scurge orezul de apa ramasa si se pune intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Peste orez se adauga ouale zbatute si se amesteca continuu pana oul se prajeste impreuna cu orezul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s