Mazare cu pui

La prima vedere poate parea o reteta usoara, si este, insa cel mai usor se greseste la retetele simple 🙂

Ingrediente:

  • pulpe de pui;
  • 1 ceapa;
  • 1 ardei;
  • 2 rosii pisate;
  • 1 lingura de sos de tomate;
  • sare;
  • piper;
  • condiment pui;
  • faina.

Mod de preparare:

Punem pulpele de pui in putin ulei, le condimentam cu sare, piper si condiment de pui si o cana de apa. Punem capacul si lasam la inabusit aproximativ 30 min.

Dupa ce puiul e gatit se scoate din oala si se pune deoparte, timp in care se prajeste ceapa si ardeiul taiate marunt.

Apoi adaugam faina, amestecam bine si adaugam apa pana obtinem un sos albicios.

Se adauga rosiile si sosul de tomate, amestecam bine si punem capacul. Lasam aproximativ 10 min la foc mic.

Se pune carnea in sosul obtinut si mazarea peste care presaram putin marar si acoperim cu capacul. Se mai lasa 5 min la foc mic pentru a se imbina aromele.

 

 

Pofta buna!!! 😀

Sursa: e-retete.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s