Channa Masala

On what occasion(s) this dish is suitable for.Ocazie: Ramadan Number of persons this dish serves.Portii: 4-5
What international cuisine this dish belongs to.Cuisine: Pakistani Number of Calories in dish.Calorii: ??
How much effort it takes to make this dish.Efort: Usor Pre-Preparation time. For example marinating etc.Pre-Prep timp: –
How is this dish served.Se serveste: Fierbinte Time it takes to prepare the dish.Timp preparare: 30 min

Channa Masala cunoscuta si sub denumirea de Chole este o reteta cu specific pakistanez, picanta.

Ingrediente: 

  • 2 cutii de naut;
  • 1 ceapa maruntita;
  • 1 rosie taiata marunt;
  • 1 lingura de pasta de ghimbir;
  • 1 lingura pasta de usturoi;
  • 1 lingura pudra chilli;
  • 1 lingura garam masala;
  • sare;
  • ulei.

Mod de preparare:

Intr-o oala e prajeste ceapa, dupa care se adauga pasta de ghimbir si cea de usturoi.  Adaugam putina apa.

Se pune condimentul de chilli si sare amestecand continuu.

Adaugam rosia maruntita si lasam la foc mic pana se formeaza un sos consistent.

Adaugam nautul si apa cat cuprinde, punem la foc mic si acoperim oala timp de 10-15 minute. La sfarsit presaram garam masala si amestecam bine.

Se serveste fierbinte cu roti sau daca dorim channa pulao amestecam channa masala cu orez.
Pofta buna!!!

Channa Masala

Channa Pulao

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s