Chicken Keema

Ingrediente:

  • piept de pui tocat;
  • porumb fiert;
  • ceapa;
  • sos de rosii;
  • sare;
  • piper;
  • nucsoara;
  • scortisoara;
  • condiment de ghimbir;
  • garam masala.

Mod de preparare:

Se prajeste ceapa. Adaugam carnea tocata si amestecam continuu timp de aproximativ 10 minute. Adaugam toate condimentele amestecand continuu.

Adaugam sosul de rosii si apa cat sa acopere carnea. Lasam la foc mediu. Cand apa mai scade adaugam porumbul si garam masala. Mai lasam 2 minute si puiul keema este numai bun de servit.

Se serveste cu orez.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s