Achari Aloo

On what occasion(s) this dish is suitable for.Occasion: Orice Number of persons this dish serves.Portii: 4-5
What international cuisine this dish belongs to.Cuisine: Pakistani Number of Calories in dish.Calorii: 50
How much effort it takes to make this dish.Efort: Usor Pre-Preparation time. For example marinating etc.Pre-Prep time:
How is this dish served.Se serveste: Fierbinte Time it takes to prepare the dish.Preperation time: 15 min

Ingrediente:

  • 6 cartofi;
  • piper;
  • condiment achar;
  • chilli rosu;
  • ceapa verde/chilli verde;
  • nucsoara;
  • ghimbir;
  • sare;
  • garam masala.

Mod de preparare:

Se taie cartofii cuburi si se fierb pe jumatate. Intr-o tigaie punem ulei la incins si adaugam chilli rosu, nucsoara, piper si ceapa verde. Amestecam bine, adaugam sare si 3 bucati mici de ghimbir dupa care punem cartofii si condimentul achar.

Se pune 1 pahar cu apa si se acopera. Lasam pana apa scade. Aceasta reteta nu presupune sos, deci lasam pana apa a scazut de tot.

La final presaram garam masala. Se serveste cu salata.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s