Occasion: Orice | Portii: 4-5 | |
Cuisine: Pakistani | Calorii: 50 | |
Efort: Usor | Pre-Prep time: | |
Se serveste: Fierbinte | Preperation time: 15 min | |
Ingrediente:
- 6 cartofi;
- piper;
- condiment achar;
- chilli rosu;
- ceapa verde/chilli verde;
- nucsoara;
- ghimbir;
- sare;
- garam masala.
Mod de preparare:
Se taie cartofii cuburi si se fierb pe jumatate. Intr-o tigaie punem ulei la incins si adaugam chilli rosu, nucsoara, piper si ceapa verde. Amestecam bine, adaugam sare si 3 bucati mici de ghimbir dupa care punem cartofii si condimentul achar.
Se pune 1 pahar cu apa si se acopera. Lasam pana apa scade. Aceasta reteta nu presupune sos, deci lasam pana apa a scazut de tot.
La final presaram garam masala. Se serveste cu salata.
Pofta buna!