Biryani vita

On what occasion(s) this dish is suitable for.Ocazie: Orice Number of persons this dish serves.Portii: 4-5
What international cuisine this dish belongs to.Cuisine: Pakistani Number of Calories in dish.Calorii: destule
How much effort it takes to make this dish.Efort: Mediu Pre-Preparation time. For example marinating etc.Pre-Prep time: –
How is this dish served.Se serveste: Fierbinte Time it takes to prepare the dish.Preparation time: 60 min

Ingrediente:

  • 500 gr muschi vita;
  • 3 cepe;
  • 1 iaurt mic;
  • 2-3 cani de basmati;
  • sare, piper;
  • condiment biryani;
  • sos tomate.

Mod de preparare:

Se taie muschiul de vita cuburi si se pune la fiert cu 1 bucata de scortisoara.

In momentul in care bucatile de vita au fiert punem la prajit cepele taiate, dupa care adaugam bucatile de vita. Presaram sare, piper si 3-4 linguri de sos de tomate (fiecare adauga dupa preferinta mai mult sau mai putin in functie de cat de mult sos se doreste). Adaugam condimentul de biryani si iaurt. Lasam sa fiarba putin dupa care adaugam 1-2 pahare de apa si lasam la foc mic.

Dupa ce apa scade si ramane un sos gros mancarea e gata.

Se fierbe orezul basmati cu 1 lingurita de curry. In momentul in care orezul a fiert se scurge de apa si facem straturi: 1 strat de orez, unul de carne si tot asa pana cand terminam orezul. La urma presaram putin sos deasupra si amestecam cu atentie fara a rupe bobul de orez. Punem la foc mic pentru inca 2-3 minute.

Se serveste fierbinte. Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s