Rafaello

Ingrediente:

  • 300 gr unt(lasat la temperatura camerei);
  • 300 gr zahar pudra;
  • 300 gr lapte praf;
  • 2 plicuri zahar vanilat;
  • 300-350 gr nuca cocos.

Mod de preparare:

Amestecam bine untul cu zaharul pudra pana se face un fel de crema, apoi adaugam laptele praf si 150-200 gr nuca cocos.

Se va obtine o pasta din care formam bilute si le tavalim prin nuca de cocos ramasa.  In interior bagam migdale sau alune de padure si le dam la frigider timp de 1 ora.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s