Ciuperci umplute

Ingrediente:

  • 8-10 ciuperci Champignon;
  • piept de pui/pastrama de pui;
  • 1 legatura ceapa verde;
  • 1 rosie;
  • cascaval;
  • condimente.

Mod de preparare:

Intr-o tava punem hartie de copt, apoi curatam ciupercile (le rupem cozile) si le asezam in tava. Cozile nu le aruncam, ci le tocam marunt. Taiem si ceapa verde, rosia si pastrama de pui.

Punem la prajit bucatelele de pui, apoi ceapa.

DSC_3563

Adaugam rosiile maruntite si cozile de ciuperci. Lasam sa se prajeasca si adaugam intre timp condimente la alegere.

Compozitia se pune in ciuperci si se baga la cuptor timp de 20 de minute. Dupa se pun felii de cascaval desupra ciupercilor umplute si se mai lasa la cuptor 2-3 minute pana se topeste cascavalul.

DSC_3566

DSC_3572

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s