La Henna cu prietenii

Vine vara, bine-mi pare! ­čśŐ Uite asa profit eu de vremea buna si imi scot prietenii la plimbare, sa ne relaxam la povesti cu henna. Parca povestile curg altfel si capata o nuanta pozitiva atunci cand ne rasfatam pielea cu tot felul de liniute serpuite, frunzulite si flori cu detalii complexe. E pacat sa nu ne bucuram din plin de soare asa cum stim noi mai bine.

Henna bio, henna naturala

Fiecare model ascunde o poveste si fiecare interpretare e pretioasa, henna inseamna bucurie, inceputul unei noi pagini din viata, seanzualitate, feminitate si puritate. In functie de design-ul ales, henna transmite tot felul de interpretari pline de mesaje.

Desene cu henna naturala

Henna naturala by Aliyah's Mehndi

Se spune ca henna simbolizeaza libertate si fiecare model ales este considerat a fi legatura dintre cer si pamant. Atunci nu ramane decat sa te bucuri de toate vibratiile pozitive ce sunt transmise odata cu fiecare punct trasat.

Henna by Alina Shamim

Henna fara pasta(in dreapta) urmeaza ca in decursul a 2 zile sa se inchida la culoare. Asta e una din placerile henna, sa descoperi cu fiecare zi din momentul aplicarii ce nivel de intensitate atinge. Desigur, totul depinde si de ph-ul pielii fiecaruia.

Drept concluzie, zic sa ne bucuram de prieteni, de momente impreuna si, bineinteles de #henna ­čĄŚ

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul t─âu Google. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s