Te întrebi cine sunt?

Mi se spune Aliyah (ro: /alia/ ), un nickname adoptat odată cu interesul meu pentru tot ce înseamnă Orient. My Oriental Passion este un blog în continuă dezvoltare, inițiat prin 2010 din dorința de a împărtăși cu tine descoperirile mele despre tot ce înseamnă lumea magică a Orientului.

Despre mine îți pot spune că sunt un web designer pasionat, cu multiple hobby-uri ce îmi ocupă restul timpului atunci când nu mă aflu la birou. Arta henna am descoperit-o prin 2011, la început cu pași mărunți, usor stângaci, dar pe parcurs a devenit o parte din mine, un mod prin care reușesc să îmi relaxez mintea și să îmi găsesc echilibrul. Geometria islamică este o altă pasiune descoperită prin 2018, aici având o contribuție imensă faptul că am absolvit studiile în cadrul Facultății de Matematică. Încă lucrez la a-mi perfecționa stilul și îmi doresc să împărtășesc și cu tine câteva din lucrările mele. Cât despre gastronomie, să zicem că mi-am mai pierdut din interesul de a găti, cel mai probabil din lipsă de timp, însă atunci când o fac mă încântă să încerc rețete de prin orient adunate, îndeosebi din arta culinară sud asiatică.

O altă plăcere a mea e să descopăr locuri noi, tradiții diferite, să cunosc oameni frumoși, iar țara care mi-a câștigat iremediabil sufletul rămâne Oman. Cu mai multe detalii te aștept să îmi urmărești activitatea aici, pe blog sau pe Social Media.

Facebook:: Aliyah’s Mehndi-Henna Romania

Instagram:: @aliyahmcv 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s